Chroń z nami polską przyrodę i wykorzystaj szansę na zdobycie wyjątkowego doświadczenia zawodowego w międzynarodowej organizacji pozarządowej! Jeśli tak jak my uważasz, że ochrona przyrody to ważna sprawa, nie wahaj się i dołącz do nas!

Dla nas nie liczy się Twoje wykształcenie, wiek czy wygląd. Dla nas liczy się przede wszystkim zespół. Wierzymy, że praca zespołowa przynosi większe korzyści każdemu z nas. Chcemy dzielić się wiedzą i doświadczeniami, wspólnie wypracować najlepsze rozwiązania oraz razem świętować sukcesy. Dla nas liczy się tylko Twoja energia, pasja i to czy lubisz pracę z ludźmi i dla ludzi.

Dołącz do zespołu fundraiserów WWF!

Fundraiserzy WWF. Jesteśmy różni, ale mamy wspólny cel: Chcemy uczynić nasz świat trochę lepszym miejscem do życia. To duże wyzwanie, dlatego bardzo ważne jest dla nas, abyś dostał za dobrze wykonaną pracę solidne wynagrodzenie i otrzymał jak najlepsze wsparcie w postaci szkoleń, coachingów i codziennej opieki wykwalifikowanego team leadera.

Stawiamy na najwyższą jakość naszej pracy i rezultaty. Na całym świecie WWF ma ponad 5 milionów darczyńców indywidualnych. Dzięki Tobie chcemy tę społeczność powiększać każdego dnia. W naszym podejściu do fundraisingu nie chodzi o to, by prosić o pieniądze, ale by uświadamiać ludziom korzyści z dzielenia się z innymi. To fascynujące i ambitne zadanie.

szukamy

Chcesz dołączyć do zespołu fundraiserów?

Dowiedz się więcej i aplikuj już dziś!

Aplikuj!