W najbliższym czasie znajdziesz nas:

Serdecznie dziękujemy za udostępnienie powierzchni i możliwość przeprowadzenia akcji edukacyjno fundraisingowych.

Wsparli nas:

Zapraszamy do kontaktu z nami w celu przeprowadzenia eventu w Państwa sklepach. Event ma charakter edukacyjno fundraisingowy. Po podpisaniu umowy na bezpłatne udostępnienie powierzchni w konkretnych dniach i godzinach, wysyłamy do danego miejsca trzech naszych przedstawicieli (fundraiserów). Przedstawiciele rozkładają stand na którym umieszczane są nasze materiały informacyjne. W zależności od ilości miejsca możemy zorganizować wystawę zdjęć a także kącik dla dzieci z kolorowankami i zgadywankami o tematyce przyrodniczej. Często się zdarza, że po całym sklepie chodzi nasz człowiek w stroju pandy lub innego zwierzęcia i zachęca do odwiedzenia stoiska. W czasie eventu przedstawiciele rozmawiają z klientami sklepu, opowiadają o projektach które prowadzimy oraz zachęcają do przyłączenia się do Klubu WWF na zasadzie polecenia zapłaty.

Chcesz, aby przedstawiciele WWF dołączyli do Twojej przestrzeni?

Jeśli chciałbyś/chciałabyś by nasi przedstawiciele pojawili się w Twoim sklepie, skontaktuj się z nami.

Napisz do nas!