Fundraiserzy. Codziennie można spotkać ich w różnych miastach w całej Polsce. Każdego dnia wyruszają na poszukiwania ludzi, którym tak jak im nie jest obojętny los naszej planety.

Można ich spotkać na ulicy, w centrach handlowych, czasem mogą zapukać do Twoich drzwi. Wszystko po to, żeby opowiedzieć Ci o tym dlaczego i jak działa WWF oraz zaprosić Cię do dołączenia do naszej wspólnej sprawy.

Dołącz do zespołu fundraiserów WWF!

Fundraiserzy są wizytówką naszej organizacji i pełnią niezwykle odpowiedzialną rolę. To właśnie dzięki nim nasz Klub WWF codziennie zyskuje nowych członków. To dzięki fundraiserom w Polsce już prawie 100 000 osób zaangażowało się w naszą misję. To w dużej mierze właśnie dzięki fundraiserom WWF może działać i każdego dnia realizować projekty chroniące przyrodę w Polsce i na świecie. Dlatego właśnie dla nas fundraiserzy są po prostu superbohaterami, za których pracę i zaangażowanie jesteśmy wdzięczni każdego dnia.

Po czym poznasz naszego fundraisera?

Nasi fundraiserzy ubrani są w strój z logo WWF oraz posiadają imienne identyfikatory ze zdjęciem. Fundraiserzy nie zbierają gotówki, natomiast zapraszają do comiesięcznego wsparcia naszej fundacji poprzez formularz polecenia zapłaty. Pamiętaj, że w dowolnym momencie możesz zawiesić lub zrezygnować z finansowego wsparcia naszych działań. Wystarczy, że poinformujesz nas nas o tym telefonicznie lub mailowo.

Możesz potwierdzić tożsamość każdego z naszych fundraiserów dzwoniąc pod numer +48 22 848 75 93, lub pisząc na adres klub@wwf.pl.

Chcesz dołączyć do zespołu fundraiserów?

Dowiedz się więcej i aplikuj już dziś!

Dołącz do nas!