WWF Poland - Pracuj z WWF

Pracuj z WWF

Wyobraź sobie, że budzisz się każdego ranka gotowy do pracy w organizacji, która zmienia świat, że rozwijasz swoją karierę troszcząc się o przyszłość naszej planety.

Wszystkich pracowników WWF łączy wspólną pasja i miłość dla natury. Niezależnie od tego, czy pracujesz w biurze w Warszawie, czy może uczestniczysz w spotkaniu dotyczącym zmian klimatycznych na seminarium w Brukseli, czy  współpracujesz z Malezją chroniąc tygrysa, czy razem z innymi biurami walczysz o ochronę rafy koralowej u wybrzeży Australii, czy nad Bałtykiem pomagasz chronić foki i morświny, masz tę pewność, że wszystko, co robisz jest częścią globalnej misji WWF. Jest nią powstrzymanie dalszej degradacji środowiska naturalnego Ziemi i kształtowanie przyszłości, w której ludzie będą żyli w harmonii z przyrodą.

Przyłącz się do nas i zacznij zmieniać świat. Stań się jednym z nas i rozpocznij pracę i współpracę, o  której zawsze marzyłeś. Możesz przyłączyć się do naszych działań, jako wolontariusz. Jeżeli jesteś studentem i marzysz o zdobyciu doświadczenia, które wesprze Twoją wiedzę, którą zdobywasz na studiach, to miejsce może być również dla Ciebie.

Zespół WWF Polska

W WWF promujemy równouprawnienie i równe szanse rozwoju dla wszystkich pracowników niezależnie od m. in. wieku, rasy, koloru skóry, płci, narodowości, obywatelstwa, wyznawanej religii i poglądów politycznych.

Tutaj możecie Państwo znaleźć informacje na temat możliwości nawiązania współpracy z Fundacją WWF Polska. Zapraszamy do:
 / ©: WWF Polska
Marta - Dział Ochrony Przyrody
© WWF Polska
Marta - Dział Ochrony Przyrody
"Fundacja dała mi możliwość realizowania mojej pasji związanej z ochroną Morza Bałtyckiego. Praca w Dziale Ochrony Przyrody jest różnorodna i rozwijająca. Cały czas uczę się czegoś nowego."
 / ©: WWF Polska
Sebastian - Dział Rozwoju i Edukacji
© WWF Polska
Sebastian - Dział Rozwoju i Edukacji
"Przyszedłem do WWF z myślą o odbyciu stażu. Tymczasem jestem już pracownikiem, a praca w Dziale Rozwoju i Edukacji daje mi ogromne możliwości rozwoju o jakim nawet nie marzyłem."